Vyžádat nabídku

+42 0777 557 538

email hidden; JavaScript is required

18.ledna 2021

Aby zboží a zaměstnanci nezamrzali: Naše topné systémy

Naše mobilní topné systémy poskytují teplo ve vašich halách nebo stanech - pouhým stisknutím tlačítka!

Zima je v některých částech Spolkové republiky přítomen již několik týdnů - a s ní i venkovní teploty pod bodem mrazu. To může mít na citlivé zboží drastický účinek. Existuje však řešení: Mobilní ohřívače!

Od malého skladovacího stanu po velkou lehkou halu

Nezáleží na tom, zda se jedná o lehké haly, skladovací stany, přístřešky na staveništi, veletržní a výstavní stany nebo lékařské stany. Když je vyžadován mobilní a výkonný topný výkon, naše ohřívače přinášejí požadované teplo na správná místa.

Náš sortiment topných zařízení zahrnuje elektrické topné systémy pro ohřev malých ploch až po spolehlivé olejové topné systémy pro střední a velké haly. Olejové topné systémy lze flexibilně nastavit a provozovat uvnitř nebo vně haly. Díky propracovaným systémům přenosu tepla přesvědčí naše ohřívače i ve velkých průmyslových a skladových budovách překvapivě nízkou spotřebou. A v případě, že má být maximalizována provozní doba, je k dispozici také modulární, rozšiřitelný systém nádrží s nízkými nároky na údržbu pro naše systémy ohřevu oleje.

Pronajměte si topné systémy snadno a rychle

Velmi důležité: Naše mobilní topné systémy si můžete bez problémů pronajmout! Trvání určíte individuálně. Díky našemu konceptu pronájmu vy jako zákazník těžíte z nesčetných výhod. Rádi s vámi osobně vyjasníme, o jaké přesně se jedná a který topný systém je pro vaši halu nejvhodnější. Jednoduše si sjednejte schůzku pomocí našeho kontaktního formuláře.

Einsatzgebiete der ZVM GmbH

Můžete na nás stavět všude – nebo s námi

Naše nasazení je prakticky všude. Od Horní Lužice přes východní Sasko napříč celou spolkovou zemí, tak jako v silných hospodářských centrech jako Drážďany, Mnichov, Frankfurt, Norimberk, Lipsko a Porúří jsou naše montážní týmy nasazovány znovu a znovu. Na základě naší geografické polohy můžeme naše služby nabízet také v sousedních EU-zemích Česku a Polsku a také jsme tam už úspěšně projekty realizovaly.

Vyžádejte si bezplatnou nabídku